SPNP Consulting

All Companies

COMPANY

SPNP Consulting

Wie is SPNP

SPNP is een gespecialiseerd bureau in Bedrijfsvoering en Proces management. Onze focus ligt op het ontwerpen, inrichten, besturen en optimaliseren van Bedrijfsarchitecturen en Bedrijfsprocessen. Onze focus ligt hierbij sterk op het implementeren van duurzaam werkbare oplossingen. In hedendaagse complexe bedrijfsomgevingen houdt dit dat de oplossing bestaat uit een combinatie van goed getrainde medewerkers, de juiste aanpak of methode en adequate software ondersteuning om de schaalbaarheid en de werking van de oplossing te borgen.

Missie

Onze missie is om de business partner te zijn voor Nederlandse ondernemingen voor het opzetten en managen van hun bedrijfsvoering. Als business partner leveren wij een constructieve bijdrage aan de kwalitatieve en financiƫle doelstellingen van onze opdrachtgevers. Wij geloven niet in korte termijn oplossingen en winst, maar streven naar een langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers op basis van integriteit, respect en redelijkheid. Professionaliteit, Resultaat en Plezier in ons werk is hierbij ons handelsmerk. We hechten veel waarde aan interne en externe persoonlijke relaties.

Visie

Onze toegevoegde waarde bestaat uit het leveren en onderhouden van bedrijfsvoeringsoplossingen die hoog kwalitatief & voordelig zijn voor onze klanten. We leveren integrale oplossingen bestaande uit methodieken en software en training aan Nederlandse ondernemingen om hun bedrijfsvoering te kunnen inrichten, beheersen en optimaliseren. Dit doen wij op een dusdanige wijze die SPNP de natuurlijke keuze voor onze klanten maakt om zich te laten ondersteunen waar het bedrijfsvoerings vraagstukken betreft.

Maatschappelijke betrokkenheid

Als onderneming vinden wij het onze plicht om ook maatschappelijk waarde toe te voegen. Daarom steunen wij collectief en individueel goede doelen en initiatieven die de kwaliteit van leven bij mensen verhogen. Zo steunen wij onder andere de Wielewaal bij het beheren van hun bedrijfsvoering met onze oplossingen.

Company MembersRemko Delsman

Architecture Engineer